Stap voor Stap in Beweging

Denise | Kleine Martinette op mijn schouder

Categorie: Ervaringsverhalen

Ingezonden door: ha Oct 19, 2017

Ik ben Denise, 35 jaar. Al een aantal jaar gediagnostiseerd met 3 chronische ziektes die het leven bepaald niet altijd even makkelijk maken. Ik probeerde al jaren de juiste balans te vinden tussen mijn werk, huishouden en leuke dingen doen. Helaas lukte dit mij maar niet en liep ik eigenlijk constant achter de feiten aan.

Op een zeker moment zat ik er behoorlijk doorheen en heb ik contact opgenomen met Martinette. Ik kende haar al uit het verleden en hoopte dat zij mij kon helpen.

Wat ik nooit had kunnen bedenken was dat ik door haar hulp en handvatten een totaal ander leven heb gekregen en eigenlijk mijn leven weer terug heb! Van een constant dood musje op de bank heb ik weer de zin en de energie om dingen te ondernemen en om hele dagen te werken. Met alles wat ik doe zit er een kleine Martinette op mijn schouder om mij er constant aan te herinneren voor mezelf te kiezen en de juiste keuzes te maken. Er gaat geen dag voorbij zonder dat zij mee reist op mijn schouder. Sommige lasten zijn zwaar op je schouders maar deze "last" wil ik graag met mij meedragen zodat ik de juiste keuzes blijf maken en weer kan leven!!!

Martinette wat een mega aanwinst ben jij geweest voor mijn toekomst. Ik weet dat je zal zeggen dat ik het grootste gedeelte zelf heb gedaan maar zonder jouw hulp had ik niet geweest wie ik nu ben. Mijn dank is groot!

 Liefs Denise